It is currently Sat Sep 23, 2017 6:45 pm




 Page 1 of 1 [ 5 posts ] 
Author Message
 Post subject: LIMITED SIZE on IDE?
PostPosted: Mon Aug 10, 2009 9:25 am 
User avatar

Joined: Thu Aug 06, 2009 11:04 pm
Posts: 8
Location: NJ
Hello all..

(I have bad grammars, sorry) :roll:


I have my Atari 800XL with Internal MYIDE interface installed.

I use 40GB HDD IDE.

I setup partations, formatted, installed DOS for boot.

Bootable on IDE HDD worked fine.
I use:
D1: is HDD for bootable
D2: is Happy 1050 for floppy
D8: is HDD for data.
I see 63530 Free Sectors on D8:

I copied D2:*.* to D8:*.* it worked..
I use 4th floppy disks to copy then stopped at Error 163, I unable to copy to D8: anymore, but I can see Dirs and I can load games but can't write anymore.

So I decided to create another to D7: and can be copies files from floppy to D7: again stopped at error 163.

I checked D8 and D7 left sectors are 61330 both are the same.

Why?
limit filenames numbers?



My goal is copies ALL floppies into one HDD. I have over 600 games saved since 1980, had Atari 800.

Thanks!



_________________
THANKS
Offline
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Aug 11, 2009 1:04 pm 
User avatar

Joined: Sun Nov 02, 2003 8:15 am
Posts: 1246
Location: netherlands
maximum is 64 files in a DIR.

You should make SUBDIR's (for example mydos) and copy
your files in the correct SUBDIR.

example:
\GAMES\A\ all games starting with A
\GAMES\B\ all games with B
\APPS\ all applications
\DOC\ your documents

etc. etc.

Cheers,
Sijmen.


Offline
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Aug 11, 2009 2:47 pm 
User avatar

Joined: Thu Aug 06, 2009 11:04 pm
Posts: 8
Location: NJ
AHHH..

alright! THANK YOU. :wink:



_________________
THANKS
Offline
 Profile  
 
 Post subject: Re: LIMITED SIZE on IDE?
PostPosted: Tue Dec 02, 2014 6:54 am 

Joined: Mon Aug 26, 2013 11:52 am
Posts: 2
Hallo,
please, is still maximum 64 files in a DIR? (don't change this in new firmwere 4.8 in MyDOS II) ?

Thank you very much

Premysl


Offline
 Profile  
 
 Post subject: Re: LIMITED SIZE on IDE?
PostPosted: Tue Dec 02, 2014 9:14 am 
User avatar

Joined: Sun Nov 02, 2003 8:15 am
Posts: 1246
Location: netherlands
This is a limitation of MyDOS, not the firmware, sorry.


Offline
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
 Page 1 of 1 [ 5 posts ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  

cron