It is currently Sun Jan 21, 2018 7:42 am

All times are UTC - 5 hours




 Page 1 of 1 [ 6 posts ] 
Author Message
 Post subject: Flashcart and Black-box
PostPosted: Mon Sep 01, 2003 4:06 am 
User avatar

Joined: Sun Aug 10, 2003 8:20 am
Posts: 33
Location: The Netherlands
Hi,

I have tested the flashcartridge on my system.

130XE (1Mb) + Blackbox. It does work but found some problems.

- When the computer is started with the cart inserted and partition table not loaded the cartridge boots.

- When booting SpartaDOS 3.3b the first time get a crash another boot HELP-RESET and the DOS work.
Can enable the cart from DOS seems to work.

- Starting programs sometimes crash, think they enable the cartridge???

TXG/MNX



_________________
Owner of the Atari Flashcart 29/100.
Offline
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Sep 02, 2003 3:56 pm 
ERROR AT LINE 0
User avatar

Joined: Tue Aug 05, 2003 9:55 am
Posts: 1035
Location: Cleveland, Ohio
Whats on the cartridge, sd 3.3b?


Offline
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Sep 03, 2003 4:50 am 
User avatar

Joined: Sun Aug 10, 2003 8:20 am
Posts: 33
Location: The Netherlands
classics wrote:
Whats on the cartridge, sd 3.3b?


Nope I boot Spartados 3.3b from the blackbox.



_________________
Owner of the Atari Flashcart 29/100.
Offline
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Sep 03, 2003 2:33 pm 
ERROR AT LINE 0
User avatar

Joined: Tue Aug 05, 2003 9:55 am
Posts: 1035
Location: Cleveland, Ohio
Spartados may be looking for rtime or basic on the pass-thru of sdx... those may turn on the cartridge.


Offline
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Sep 04, 2003 8:23 am 
User avatar

Joined: Sun Aug 10, 2003 8:20 am
Posts: 33
Location: The Netherlands
classics wrote:
Spartados may be looking for rtime or basic on the pass-thru of sdx... those may turn on the cartridge.


Is there away to avoid these problems ?



_________________
Owner of the Atari Flashcart 29/100.
Offline
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Sep 05, 2003 6:14 pm 
ERROR AT LINE 0
User avatar

Joined: Tue Aug 05, 2003 9:55 am
Posts: 1035
Location: Cleveland, Ohio
I'll run it in the emulator and see whats its actually doing.


Offline
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
 Page 1 of 1 [ 6 posts ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  

cron