Atarimax Product Discussion Forums
https://www.atarimax.com/flashcart/forum/

M.U.L.E. for 8-Mbit cartridge
https://www.atarimax.com/flashcart/forum/viewtopic.php?f=4&t=1270
Page 1 of 1

Author:  Wrathchild [ Mon Aug 27, 2012 8:22 am ]
Post subject:  M.U.L.E. for 8-Mbit cartridge

Here is an image of this classic to run from the larger cartridge, geared to run on both a Bank 0 or Bank 127 initialising version.

[Edit 1] Hmm, something up with the loading after player setup... back soon

[Edit 2] Fixed :)

Author:  phsstpok [ Mon Aug 27, 2012 2:00 pm ]
Post subject:  Re: M.U.L.E. for 8-Mbit cartridge

Thank you very much for this!

-SteveS

Author:  phsstpok [ Mon Aug 27, 2012 6:16 pm ]
Post subject:  Re: M.U.L.E. for 8-Mbit cartridge

The 2005 flasher software on your ATR wasn't able to detect my cartridge but I managed to cobble together this ATR manually.

Attachment:
mule_8mbit_flasher.zip

Author:  Wrathchild [ Wed Aug 29, 2012 9:53 am ]
Post subject:  Re: M.U.L.E. for 8-Mbit cartridge

Thanks for doing that... I do have the Maxflash Cartridge Studio so don't really know why I'm still using the perl script version ;)

Author:  Bandit [ Wed Feb 08, 2017 11:56 am ]
Post subject:  Re: M.U.L.E. for 8-Mbit cartridge

The first mule cart by steve had errors .

This 8mbit version works excellent untill round 6 then it loops and does not go on.
Downloaded twice. tried on 2 different versions of the cartridges (old Black) (new clear).

Author:  Wrathchild [ Thu Feb 09, 2017 8:43 pm ]
Post subject:  Re: M.U.L.E. for 8-Mbit cartridge

Thanks for the report, what would help would be if anyone could produce an Altirra save state prior to the issue occurring and a brief set of steps on 'what happens next' so that this could be pin-pointed.

Author:  _The Doctor__ [ Fri Nov 24, 2017 6:43 pm ]
Post subject:  Re: M.U.L.E. for 8-Mbit cartridge

bump

Page 1 of 1 All times are UTC - 5 hours
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/