It is currently Sat Aug 18, 2018 7:24 pm




 Page 1 of 1 [ 6 posts ] 
Author Message
 Post subject: New myide install problems
PostPosted: Wed Apr 16, 2008 8:29 pm 

Joined: Mon Apr 07, 2008 8:11 pm
Posts: 4
Hello, I am a new user and this is probably a old subject "but" after installing the 23it says waiting for myide and then keeps rebooting similar to the earlier post it will boot into basic then to f disk how can I tell if it is installed correctly I have looked at all the docs and cannot find anything. also is there a detailed instructions on how to flash the MYIDE memory? I am afraide I will blowout something if I try any thin else.
Thanks
Firegriff


Offline
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Apr 17, 2008 5:23 am 
User avatar

Joined: Sun Nov 02, 2003 8:15 am
Posts: 1319
Location: netherlands
The MyIDE-OS has per default basic off.
To enable BASIC, you need to HOLD OPTION during boot.

Then type FDISK <return>

That is all.

Cheers,
Sijmen.

P.S. Remember that you need to make the D1: partition bootable on
your IDE drive before you can actual boot from it. The manual
tells you how to do this after you used fdisk to partition the drive/card.


Offline
 Profile  
 
 Post subject: Problem with myide
PostPosted: Thu Apr 17, 2008 1:39 pm 

Joined: Mon Apr 07, 2008 8:11 pm
Posts: 4
Thanks, How do I get to the self test mode?
Gary


Offline
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Apr 18, 2008 5:29 am 
User avatar

Joined: Sun Nov 02, 2003 8:15 am
Posts: 1319
Location: netherlands
The selftestmode is replaced by the fdisk program.

Cheers,
Sijmen.


Offline
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Apr 18, 2008 9:47 pm 
ERROR AT LINE 0
User avatar

Joined: Tue Aug 05, 2003 9:55 am
Posts: 1036
Location: Cleveland, Ohio
Type 'BYE' in BASIC or from a DOS menu use 'Run At Address' and enter E471

There is some more information here:

http://www.atarimax.com/flashcart/forum ... .php?t=358

Steve


Offline
 Profile  
 
 Post subject: Problems with install
PostPosted: Sat Apr 19, 2008 12:13 am 

Joined: Mon Apr 07, 2008 8:11 pm
Posts: 4
Hello, The interface is now working it was a user problem not a hardware.
Thanks for the help.
Gary


Offline
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
 Page 1 of 1 [ 6 posts ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to: