It is currently Sat Oct 20, 2018 10:45 am




 Page 1 of 1 [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: Help With Internal Flash MyIDE
PostPosted: Thu May 29, 2008 8:26 am 

Joined: Mon Jun 21, 2004 7:53 am
Posts: 328
I just attempted to flash a new OS into my internal unit, and when attempting to go back to my original setup, I ran into some obstacles that leads me to some questions:

1) What flash image is programmed into the internal device when it is shipped? Is it the "plain vanilla" 4.3I (no patches, no other added features) or is it something else?

2) Evidently the other flashers for the MyIDE *cartridge* will not work with the internal interface , even though the extra (1Mb) space is available?

Although I was successful in recovering my original drive, I had some serious difficulties, and I'm not quite sure how I got it working. (?)

-Larry


Offline
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu May 29, 2008 1:01 pm 
User avatar

Joined: Sun Nov 02, 2003 8:15 am
Posts: 1325
Location: netherlands
Hi Larry,

You told me by email, this is fixed now?

Cheers,
Sijmen.


Offline
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri May 30, 2008 2:06 am 

Joined: Mon Jun 21, 2004 7:53 am
Posts: 328
mr-atari wrote:
Hi Larry,

You told me by email, this is fixed now?

Cheers,
Sijmen.


Hi Mr-Atari-

Yes, fixed and working fine. I've sorted a little of the conversion out in my mind since posting this, but the way things happened was weird -- hence the questions.

-Larry


Offline
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
 Page 1 of 1 [ 3 posts ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to: